پارکت

یکی از مهمترین عناصری که هویت فضای زندگی‌تان را مشخص می‌کند، کفپوش پارکت است که در دکوراسیون خانه، اولین مرحله برای ایجاد تمایز و اثرگذاری است. جزئیات بسیاری از جمله رنگ، بافت، عرض و جنس در کفپوش پارکت وجود دارد که قبل از استفاده از این نوع کفپوش باید مد نظر قرار گیرند. بدین ترتیب، باید از قبل بدانید که از چه جنس پارکت در کدام قسمت و تا چه مدت (پیش‌بینی زمان تعویض پارکت در آینده برای انتخابی درست اهمیت دارد) از آن استفاده خواهید کرد. هنگام انتخاب مدل مناسب پارکت باید به چه مواردی دقت کرد؟ پاسخ این سئوال با جزئیات در این مقاله ارائه شده است.

قبل از انتخاب: انواع پارکت

اکنون برای نوسازی طراحی خانه خود آستین را بالا زدید و انتخاب مدل پارکت را در صدر فهرست کارهای خود قرار دادید. زیرا می‌دانید که انتخاب کفپوش ، موضوعی اساسی است که بعدها بسیاری از تصمیم‌هایتان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای انتخاب کفپوش مناسب، باید تصمیم بگیرید که راندمان و بازدهی مورد انتظار شما از کفپوش و سبک طراحی مورد نظرتان چیست. شما باید از بین معیارهای بسیاری مانند بافت، دوام، عایق گرما بودن، ظاهر یا عایق صدا بودن، ویژگی‌هایی را که برای شما اهمیت دارند را تعیین کنید و در حضور یک کارشناس، دست به انتخاب‌هایی بزنید که این انتظارات را برآورده می‌کنند. اینک نگاهی کلی به انواع پارکت‌ها می‌اندازیم.

لمینت

پارکت لمینت به دلیل بافت خاص خود و عایق و بادوام بودن، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌هایی است که در اکثر مواقع ترجیح داده می‌شود. بسته به میزان استفاده از فضایی که برای زندگی انتخاب می‌کنید، پارکت‌ لمینت را می‌توان در ضخامت‌های گوناگون انتخاب کرد. این نوع پارکت دارای تنوع فراوان در رنگ و شکل ظاهری است و قیمت مناسبی دارد. نسبت چوب مورد استفاده در پارکت‌های لمینت که در تمام مکان‌ها باعث ایجاد فضایی طبیعی و گرم و صمیمی می‌شوند بالا است. این کفپوش که به مرور زمان پس از استفاده، ظاهری طبیعی‌تر به خود می‌گیرد، ویژگی خاصی به هویت و ظاهر مکان مورد نظر می‌بخشد.

پارکت‌های یک تکه

اگر طرفدار ظاهری کاملاً طبیعی برای خانه خود هستید، پارکت‌های چوبی یک تکه می‌تواند برای شما بهترین راه حل باشد. این نوع پارکت که نسبت به انواع دیگر پارکت، مدت نصب طولانی‌تر و مراقبت پردردسرتری دارد، دارای ضخامت تقریباً یکسانی با پارکت لمینت است. با این که این نوع پارکت قابلیت استفاده طولانی دارد، در برابر گرما و رطوبت مقاوم نیست. چوب یک تکه در مقابل رطوبت، منبسط می‌شود و باد می‌کند، و همچنین گرمای زیاد باعث ایجاد شکاف در پارکت می‌شود. این وضعیت به ویژه در پارکت‌های یک تکه‌ای پدید می‌آید که از چوب هایی ساخته شده‌اند که به خوبی حرارت ندیده‌اند. نصب پارکت‌های یک تکه باید توسط استادکارهای حرفه‌ای و متخصص صورت گیرد. در فضایی با مساحت متوسط، نصب پارکت یک تکه تقریباً یک روز طول می‌کشد. پس از ا نصب ، نوبت به چسب‌کاری می‌رسد. برای خشک شدن چسب مورد استفاده باید ۵ الی ۶ روز صبر کرد. در ۳ تا ۴ روز بعدی، سنباده کاری و جلا دادن باید انجام شود. بدین ترتیب دستیابی به چنین ظاهر شیکی، زمان و پول زیادی می‌خواهد.

پارکت تمام چوب

پارکت تمام چوب یکی دیگر از مدل‌های پارکت با عمر طولانی و ظاهری شیک است. این نوع از پارکت که اکثراً ترجیح کسانی است که مشکل صدا و گرما دارند، کاملاً از چوب درخت ساخته شده است. این نوع پارکت را می‌توانید هر اندازه که می‌خواهید سنباده‌ کاری کنید. بدین ترتیب، همیشه می‌توانید پارکت خود را مثل روز اول، شیک و براق کنید. این نوع پارکت که کاملاً طبیعی و سازگار با محیط زیست است به طور کلی در خانه‌های مسکونی، ویلاها، رستوران‌ها، هتل‌ها، مراکز خرید و محل های کار به کار برده می‌شوند. این پارکت‌ها با قرار دادن تخته‌های چوبی بین دیوار و کف نصب می‌شوند، بدین ترتیب رطوبت و آب تاثیری روی آنها نمی‌گذارد. علاوه بر این قیمت آنها با بودجه شما تناسب دارد.

پارکت ضدآب

یکی از بزرگترین دشمنان پارکت آب است. بسیاری از کاربران هنگام انتخاب پارکت، ضدآب بودن را در اولویت قرار می‌دهند. به همین دلیل در مکان‌هایی مانند سرویس بهداشتی یا آشپزخانه که دسترسی به آب آسان است، از پارکت چندان استفاده نمی‌شود. اما به کمک فناوری در حال پیشرفت، این مشکل به راحتی از میان برداشته شده است. پارکت‌های ضدآب، راه حلی جدید برای کسانی است که بافت چوب را برای کف فضاهایی ترجیح می‌دهند که مثل سرویس بهداشتی و آشپزخانه مدام مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع پارکت که استفاده راحت و طولانی‌مدت دارد، می‌تواند انتخاب خوبی برای کسانی باشد که دوست دارند سرویس بهداشتی و آشپزخانه‌شان ظاهری طبیعی داشته باشد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *